Gebruik probleemloos je smartphone of tablet

Je vakman helpt je bij het kiezen van je smartphone
Anker

[]

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone of tablet, maar niet iedereen kan er goed mee werken. Je vakman helpt je daarom graag verder.

Wil je meer weten over onze services voor je smartphone of tablet? Lees dan snel verder of ga langs bij de vakman in je buurt.

Vind de vakman in je buurt

Anker

[]

Simkaart

Geen problemen meer met je simkaart

Heb je een nieuwe smartphone en weet je niet hoe jij je simkaart moet verkleinen? Je vakman helpt je graag verder. Zo kan je binnen enkele minuten weer bellen en sms’en met al je contacten!

Vind de vakman in je buurt

Anker

[]

Geniet ten volle van je smartphone of tablet

Een nieuwe smartphone of tablet installeren is niet makkelijk. Zeker niet als je nog nooit een smartphone of tablet hebt gehad. Je ervaren vakman is er altijd om je te helpen. Je hoeft enkel maar bij hem langs te gaan en hij zal je met veel plezier helpen met de installatie van je toestel. Zo configureert hij je toestel, installeert hij een antivirusprogramma, stelt hij één e-mailaccount in en doet hij de nodige updates.

Daarnaast kan het ook zijn dat je moeilijkheden hebt met de installatie van apps. Indien gewenst, installeert je vakman 5 apps op je smartphone of tablet.

Heb je net een nieuwe smartphone gekocht, maar wil jij je bestanden en telefoonnummers op je oude toestel niet kwijtraken? Ga zeker langs bij de vakman in je buurt. Hij zal met veel plezier al je telefoonnummers, documenten en foto’s overzetten naar je nieuw toestel.

Vind de vakman in je buurt

Vrouw met smartphone
Anker

[]

Man en vrouw met smartphone

Hoe je smartphone of tablet gebruiken?

Vaak is het moeilijk om met een nieuwe smartphone of tablet te werken. Om je te helpen legt je vakman je in 15 minuten een aantal basis dingen uit, zodat jij vlot kan werken met je nieuwe smartphone of tablet.

Vind de vakman in je buurt

Anker

[]

Heeft je smartphone of tablet een technisch foutje? Aarzel dan niet om langs te gaan bij de vakman in je buurt. Hij zal je met veel plezier helpen om je probleem op te lossen.

Vind de vakman in je buurt

Anker

[]