Beleef een leuke televisieavond

Je vakman helpt je bij het kiezen van je tv en audio
Anker

[]

Heb je een nieuwe tv of een nieuw audiosysteem gekocht, maar heb je moeite om alles te installeren? 1 oplossing, onze vakmannen! Wij komen alles snel bij jou leveren en installeren, zodat jij terwijl andere dingen kan doen. Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Ontdek hier al onze diensten om je een leuke tv-avond te bezorgen of ga langs bij de vakman in je buurt.

Vind de vakman in je buurt

Anker

[]

1. Laat je droomtelevisie installeren

Anker

[]

Levering tv

Prachtige beelden aan je deur

Onze vakmannen leveren met veel plezier je tv op het gelijkvloers aan huis.

Wist je dat we je tv ook meteen kunnen installeren? Ontdek hieronder meer en geniet van een snelle installatie.

Vind de vakman in je buurt

Anker

[]

Installatie van je droomtelevisie

Standaard installatie van je droomtelevisie

Heb je geen tijd (of zin) om je tv zelf te installeren? Maak een afspraak bij de vakman in je buurt en je vakman komt je televisie op het afgesproken tijdstip installeren. Terwijl kan jij belangrijkere dingen doen, zoals naar de winkel gaan of je kinderen ophalen.

We sluiten je tv aan op het elektriciteitsnet en we starten het installatiemenu. Nadien sluiten we de coaxkabel en de HDMI-kabel aan op de digibox of digicorder. Heb je geen coaxkabel of HDMI-kabel? Geen probleem, want je kan die tegen een goedkope prijs bij ons kopen.

Full service installatie van je droomtelevisie

Bij deze service doet je vakman alles. Hij levert je tv op afspraak, installeert je toestel en neemt het karton en je oude televisie mee. Je hoeft slechts een ding meer te doen: genieten!

Je vakman in de buurt wil je natuurlijk met alles helpen. Daarom sluit hij ook bestaande of nieuwe randapparatuur aan zoals een digibox, digicorder, dvd-speler enz. Daarnaast verbindt hij je tv met het internet en configureert hij 1 toestel met je televisie. Als dat geen service is!

Vind de vakman in je buurt

Installatie tv
Anker

[]

Muurbeugel tv

Hang je droomtelevisie aan de muur

Wil jij je televisie aan de muur hangen, maar weet je niet hoe je dat moet doen? Maak snel een afspraak bij de vakman in je buurt. Je hoeft enkel maar een muurbeugel te voorzien. Heb je dat niet? Bij ons kan je dat voor een voordelige prijs kopen.

Vind de vakman in je buurt

Anker

[]

Naast al deze services werkt je vakman ook graag op maat. Wil je bijvoorbeeld een netwerkuitbreiding of wil je kabels trekken? Maak snel een afspraak bij de vakman in je buurt.

Vind de vakman in je buurt

Anker

[]

2. Geniet van een uitstekend geluid

Anker

[]

Levering audiosysteem

Muziek aan je deur

Onze vakmannen leveren met veel plezier je audiosystemen aan je deur. Hierdoor hoef je niet meer naar de winkel te gaan om je audiosysteem af te halen.

Vind de vakman in je buurt

Anker

[]

Dat klinkt als muziek in je oren

Een goede geluidskwaliteit is zeer belangrijk om je favoriete programma’s op je televisie te bekijken. Daarom sluit je vakman met veel plezier je audiosysteem aan op het elektriciteitsnet en verbindt hij je toestel met het internetnetwerk.

Daarnaast nemen we je oude toestel en verpakkingsmateriaal mee. Hierdoor hoef je zelf niets meer weg te gooien.

Vind de vakman in je buurt

Audiosysteem
Anker

[]

Bij de audiosystemen werkt je vakman ook graag op maat van je eisen. Ga zeker eens langs bij de vakman in je buurt voor een oplossing.

Heb je een nieuwe televisie gekocht, maar heb jij je toestel nog niet ontvangen? Vraag je vakman om meer informatie over een tijdelijk vervangtoestel.

Heb je nog vragen over onze diensten? Twijfel je tussen een gewone installatie en een full service installatie voor je tv? Weet je niet of de installatie voor je audiosysteem iets voor jou is? Kom zeker eens langs bij de vakman in je buurt.

Vind de vakman in je buurt

Anker

[]